Post by reggiadapimo on Feb 9, 2022 0:44:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Biliardové město ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Biliardové město IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více vše ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Biliardové město 2022 version ▞▞▞
Je to nejlepčí hra na světě
Nic moc 😂
To je tak krásné, že se to hraje příliš snadno Jako ve skutečnosti tuhle hru miluji 💯🔥♥️💋
Pooking - Biljard City Sportsspill ipk
Je to zajímavá hra, ale ne tak dobrá
Po startu havaruje
Hra je super
Zbytečně moc reklam,ale dobrý!
odpadky
Je to hovadina nejde mi to zapnout
Super hra
Hrozná hra
Dá vám představu, jak nejen střílet na cíl, ale zaměřit se na mnoho cílů pro větší cíl. To je výsledkem zaměření člověka. Užívejte si hru
Velmi velmi cool aplikace. Zdokonaluje své dovednosti, když jde ven hrát turnaje Míče se kutálejí nejblíže skutečnému stolu, rozhodně to vyžaduje jemný dotek
Dobré pro starší lidi, jako jsem já, kteří mají spoustu času trávit hrami, díky jakkoli malá velikost míčku je pro nás obtížné mířit v procesu řezání míče směrem ke kapse pl správně díky 😊požadujeme velké velikosti míčů díky
na houno
Toto je děsivá hra s tolika reklamami... F off!!
Dobrá hra, ale reklamy mi nevyhovují
Pěkný ale často se to zasekne jinak to rád hraju
Zábavná hra. Dobře navržený. Nicméně! A je to však velké. Bez nadsázky, reklama po každém dotyku. Směšný. Chápu část vydělávání peněz, ale kde je hranice? Ach! Tam zpátky to překročili. Moc špatné.
Dobrá hra, ale 1 minutový snímek následovaný reklamou je na můj vkus trochu moc.
Příjemná a klidná hra
Skvělá hra, jen cesta k mnoha reklamám
Docela to ujde
Dám pět hvězdiček, pokud propojíte Facebook nebo Google Play. Protože někdy používáte různá zařízení, je obtížné hrát hru od začátku. Bude pro vás snadné hrát poslední hru, pokud bude propojena s Facebookem nebo Google Play.
Picovina Nejdete spustit
Nesnáším mnoho reklam, každá úroveň začíná po reklamě
Mohla by to být dobrá hra, ale tak jak to je, je to na hovno. 1) pokaždé, když nastavíte svou pozici pro běh stolu, hra vám zakryje další kapsu nějakým hloupým znakem ruky. pokud do této kapsy vložíte jakýkoli míček, hra odstraní míč ze stolu, což vám poskytne pouze výherní výhru – ne plné vítězství, jak si zasloužíte! nemáte na výběr, pokud budete pokračovat v dalších kapsách, bude to i nadále pokrývat přesně tu kapsu, na které jste tvarovali. Designér je idiot. reklamy. Žádná rotace.
Myslel jsem, že je to kulečníková hra. Určitě se to nezdá. Udělal jsem pár snímků pro začátečníky a pak mě to pošle na cestu do města videohry a já nevím, co s tím mám dělat. Není tam nic jiného než město. Odvádí ducha bazénu.
Nesnáším audiovizuální reklamu!!!
Hodnocení mohlo být lepší bohužel reklamy snížit hodnocení
Ze zacatku je to dobry ale potom uz je to traparna.rozsudek: nejhorsi hra na svete.
je to ta nejhorší hra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po každém kole naskočí reklama! Netahovat! Jinak hra pro blbce, s žádným nehrajete, jen trefujete koule do děr.
Nejde spustit 😡😡😠😠😠😠
Pooking - Biliar kota Olahraga xio
Příliš muck přidává uprostřed hraní... Bloody přidává.... Přestaňte s tím, pokud je to možné.....
Já jsem to dohrála do hodiny
Miluji tuto hru, je tak snadné ji hrát a hodně jsem se naučil, jak umístit bílou tak, aby koule mohly jít do kapsy. Na kulečníkovém stole jsem beznadějný, ale hra mě hodně naučila.
bt existuje mnoho reklam, které ruší hru při hraní
Přál bych si, abych měl možnost přeskočit všechny ty nudné začátečnické věci
Supr hra a 😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙i hra ne😙😙😙 přece
Hra končí na 1020 úrovni.
Vypadá to velmi dobře!
Ještě jsem si nezahrál a už běží sedmá reklama, odinstalovano
Hunter Assassin Action agqs
Reklamy zakrývající díry jsou to nehratelné. A to jsem ve 12 kole.. škoda. U syna v mob je to ok, tam máme level 467 a nemá během hry reklamy.
Po aktualizaci nejde, opravdu dík