Post by reggiadapimo on Feb 9, 2022 0:40:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Grow Empire: Rome 2022 version ▞▞▞
Velmi dobrá hra a zábavná
pěkný moc...
Pred chvili jsem zacal a zatim supr, konecne hra, kde se branite i dobyvate.
Je to velmi dobré a doufám, že jste si tuto aplikaci také nainstalovali. Je ale škoda, že aplikace je nudná. Ale čas plyne nejlepší aplikace. Protože mám rád Řím
Grafika je zjevně příliš ambiciózní na zručnost designérů či časové možnosti. Hra by se cítila mnohem lépe buď v jednodušším designu, nebo kdyby animace a vylepšování menu držely krok s oky a texturami jednotek a pozadí.
Hra zatim vypada dobre, je jednoducha, v obtize pomalu vzestupujici kazdou urovni, snadna hratelnost. Jen by mohl byt vetsi vybrat jednotky.
nuda
Jej
Zatím celkem fajn hra
super
Trochu zaostalá, ale stále skvělá hra
Nejprve to vypadalo zajímavě, ale po dni je vše při starém. Vyhrát je vždy snadné nebo nemožné. A pořád jen mačkáte stejné kombinace a je to... po jednom dni nuda.
Dobrý
Je to dobré a trochu otravné, když jejich reklama po každých 2-3 vlnách, které uděláte.
Dobrá hra pro toho, který si zahraje zhruba jednou za dva dny a nebo když čeká ve frontě
Hra je dobrá ale mohl by tam být multiplayer
Docela to jde
Kdysi jsem měl 90 kusů diamantu a když jsem hru zavřel a vrátil se k ní, měl jsem 37...odinstaloval jsem z frustrace, ale hra byla dobrá a nemám nic jiného na práci, tak jsem ji znovu nainstaloval
Clickfest. Žádná taktika. Spousta reklam, když je wifi zapnutá.
Dobry
Potřebuje hodně práce. Prvních pár hodin je velmi zábavných. Pak se to prostě stane farmářskou hrou bez skutečného způsobu, jak vyhrát. Žádný vývoj v pozdějších fázích hry. Poslední desky nelze vyhrát. S postupem do poslední úrovně je to horší a horší. Žádné možnosti upgradu v posledních úrovních a zvýšené útoky. Úplná slepá ulička. Mohla by to být klasická hra, ale není v současném stavu. Existuje mnoho dalších her. Neztrácejte čas s tímto.
Na nudu
Na muj vkus prilis mnoho nabidek a reklam, na obrazovce je toho uz takhle moc. Jinak myslenka dobra. Davam 4 hvězdy, aby vyvořili meli duvod zlepsovat
Nudný chytač peněz.
발전하는제국: 로마 전략 gfn
Podle mě je to velmi dobrá hra na dobyvatele. Takže 10/10.
Je to jepka
Škoda že to není víc taktické ale zatím to baví 👌
Mech Arena: Robot Showdown Akcja eoht
Grow Empire: Rome Estratégia xhns
Kdysi mě hraní této hry hodně bavilo. Ale poté, co se dostanete na LEVEL 125, hra se změní. Všechno je to najednou o reklamách. Stává se také o 100% tvrdší. Nemůžete vyhrát, ať už sledujete reklamy nebo vylepšujete svůj klan. Stagnace je vše, co existuje. Zábavná hra první týden hraní a pak hrozný zážitek. odinstaluji.
Poté, co jsem vyčerpal své upgrady, mi došly věci, které bych měl dělat. Hrdinové se stávají zbytečnými a jejich upgradování je příliš drahé. Mám 1,7 M zlata a nemůžete je použít k upgradu hrdinů. Po týdnu hraní jsem dosáhl vlny 1200+ a je to tak opakující se a nudné. Teď to odinstaluji.
Tato hra je úžasná. Je to zábavné a dokonale navržené. I když se za výhru něco platí, nikdy to není ve skutečnosti ve vaší tváři a reklamy, které se objeví, můžete opustit. jen tak dál
Není špatná hra ale jen na chvíli az mě unaví
Zatím ještě nevím proto čtyři. Až budu vědět dám klidně pět.
hru zkazily
Už jsem podobnou hru hrál, má (o něco) lepší grafiku a daleko více f2p. V této hře jsem se dostal na úroveň 700+ish, než jsem se začal nudit a odešel do důchodu. Toto? Pouze level 19 a už uvažuji o odchodu do důchodu. Příliš hrubá, zdá se tvrdší než jiná hra a opravdu nenávidím systém karet (jsou trochu příliš drahé na fanouška jedné bitvy, nemyslíte?) Má Google Play Achievements, jediný důvod, proč nemám zatím jej neodinstalujte.
Moje zkušenost s touto hrou šla od špatných k horším, zpoždění a vykopnutí jsou dost špatné, ale teď jsem se pokusil koupit balíček Gladiator, vzali jste mi peníze a nedali mi nákup, když jsem se pokoušel uplatnit pomocí správných kanálů, které jsem dostal runaround, to je důvod, proč vám to sem posílám, protože nemám na výběr, je to škoda, mohl bych si tuto hru opravdu užít, nebýt přetrvávajících problémů, dostáváte půl hvězdy
Je to hodně dobrá hra ale nejvíc mě na tom štve že po týdnu mě přestane bavit doporučuji
Je to dobrá hra dávám 5 hvězdyček ale moc reklam.
Dobry do školy
pěkná trocha strastiplnosti po čase začíná být trochu nudná
Výjimečná hra s dobrou grafikou, spoustou zábavy a doporučená pro každého, kdo má rád strategické hry. Nicméně pro lidi, kteří mají rádi příležitostné hry, je to také skvělé.
Strategie – Aplikace pro Android na Google Play
Je to dobrá hra a líbí se mi jak bojuješ s nepřáteli. A ještě se mi líbí jak ti lepřátelé spadou na zem když zemřou.
Zajímavá hra dost pobaví
docela ok