Post by reggiadapimo on Feb 9, 2022 0:34:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket Ants: Koloni Simülasyonu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket Ants: Koloni Simülasyonu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile üreteci anahtarları ▞▞▞
▞▞▞ Pocket Ants: Koloni Simülasyonu 2022 version ▞▞▞
Oyunuz çok güzel içinde çok fazla eksik eksiklerden biri ise çok fazla yapılacak işler yok geliştirme için farklı yollardan eklenmeli. İletebiliyorsun diğer savaşlarda hep kaybeden savaşan kırmızılrı öldürünce 1 feromon çok az veriyor ve asker yetiştirmek çok pahalı
Bu oyun, bazı noktalarda uzun otlar, bir gölet, bazı taş yollar, biraz çalılık, çiçekler ve dekorasyon olarak bazı rastgele taşlar gibi bir şeye ihtiyaç duyması şaşırtıcı mı? Ayrıca belki bir patron ekleyebilirsiniz? Bazı türler farklı kaynaklara sahiptir, ancak bir akçaağaç yaprağı gibi aynı şeyi verir, sonra aynı yeşil yaprak ve kahverengi tohumlar ve siyah tohumlar gibi farklı renklerde olabilirler. Bunu yapabilir misin? Yapamazsan sorun değil ama bu oyun harika ve bir umut.
Eğlenceli bir oyun beni yanlış anlama ama özelleştirmeden yoksun, örneğin depolama alanı ne kadar büyük olduğuna bağlı olmalı, hangi odanın hangisi olacağını seçebilmelisiniz Basitçe bir tıklama ve sürükleme kutusu gibi küçük bir kutu ayarlayarak ve işte böyle o oda büyük olur çünkü oyunda her karınca kolonisi tamamen aynıdır Gerçek hayatta Aynı olan tek bir karınca yoktur ve belki biraz yiyecek farkı vardır çünkü sadece bizim Yaprak kesicilerimiz olarak oynayabileceksiniz
İyi olmak için kullanın, ancak şimdi bilgisayar korsanlarının kötüye kullanabileceği ve spam bombardıman böceği saldırı hızının (ve hataları düzeltmek için tembel oldukları) yeni bir teknoloji sistemi eklediler.
Oyundan çıktığım zamandan; Dönüşüm kaynakları ve geliştiricilerin geliştiricilerin geri döndüğümde tekrar bıraktığımı gördüm. Büyük hata, tasarım iptal olmuş kaynak geri gelmemiş.
Beta olduğu için buna bir ara vereceğim ama daha eğlenceli olması gerekiyor. Boş oyunların öğütmek ve beklemekle ilgili olduğunu biliyorum ama yapacak çok şey yok ve olduğu zaman çok eğlenceli değil. İhtiyacın olmayan kaynakların yarısı ve diğer yarısının elde edilmesi bir yıl alır. Günde 10 tane alabileceğiniz zaman 450 alan tatlı özsu yükseltmeleri? Aynen, daha fazlasını koy
Kesinlikle, çok tryhard bir oyun. Oyun içinde tercihlerinizi bol bol, yine aynı oyun içinde seçenekler içindesiniz. açılır, birisini inceden otomatik kapansa daha iyi olabilirdi.
Bu ne saçmalık ya. Telefon ısınıyor ve kasıyor (GalaxyA50) Özsu ve reçel toplama sacmaligini da düzeltmein. Ne özsu nede reçel toplanıyor. Ikisi de çok zor. Örn; Savaşa çıkan 20 kişi için 1200 özsu isteniyor. Günde 3 4 defa yaprak bitinden çıkan 20 özsu toplanıyor.
İyi eğlenceler ama hataların farkında olun Bu oyunun kesinlikle potansiyeli var. Özellikle geliştiricilerin giderek daha fazla özellik eklemesiyle. Benim oyum karınca çeşidi ve daha fazla koloni. Temelde oyunu bozan bir hata, oyunun başında vahşi tarantula'yı öldürdükten sonra bir şekilde ortadan kaybolmasıydı, bu yüzden şimdi hasat edilemiyor. Yani parça alma şansım yok. Devs, bunu okursan yardım et!
3 hak ediyo verdim
Uzun dostluklarınım bir oyundu koloniyi çok seviyorum. Bugün indirdim uzunca bir süre oynadım basitleştirmem. Sonra oyundan çok yetiştirmemdem anlatmak için nedir? Kayıt görünmüyor mu?
Arkadaş 30 savaş çıkarana kadar çatışıyor ama savaşan savaşlar tek 15 nasıl bir düzenimi öldürüyor. Çok sürmez oyunu silerim "oluşturulanlar" denginize "çok güçlüler" karşınıza
Bu oyun gerçekten çok iyi, tek sorunum yeniden başlamam gerekti çünkü askerlerin erken tarantula ve PvE/PvP'yi öldürmesini sağlamak yerine işleri çok hızlı yükselttim. Nasıl çalıştığı o kadar karışık ve hantal ki hiçbir şey yapmaya değmez. Karıncalarınız yeterince hızlı "kilitlenmediği" ve ya sizi ya da birçok askeri gereksiz yere öldürdüğü için kötü yürütülür. Ayrıca yaprak bitlerinden bal elde etmek için çok ihtiyacınız var ve her gün sadece 10 bal alıyorsunuz. Ayrıca, siz yokken karıncalar toplanmalıdır.
eh güzel bir oyun olacak veya krıra olma modu nolur gelecek çok memnun kalırım ve 5 yıldız olacak olacakmı kaybettim :/
Zaman öldürmeniz gerekiyorsa kötü bir oyun değil. İlgi çekici kılmak için yeterli ama ezici olacak kadar değil. Her şeyin yerlerini öğrenmeye yardımcı olmak için her şeyin ilk adımını ateşlemek için yanında hareket etmeniz gerektiğini gösteren bir ok olabilir, ancak şu ana kadar gördüğüm tek gerçek sorun, bir pvp savaşından iptal ederseniz, görünmüyor seni karınca yuvasına geri yüklemek istemek için.
Bu oyunu seviyorum, seviyorum, çok eğlenceli, üzerinde saatlerce vakit geçiriyorum. Renk körü bir şey olsaydı daha çok severdim, çünkü renk körüyüm ve diğer ateş karınca yuvası çok daha neşeli olurdu, her gün mücevher alacak kadar param yok. Ama bunun dışında tavsiye ederim. İyi oyun
çok guzel muq
Oyun çok güzel iyi fakat burada ne kadar oyunu silip yüklesem de , ana hareketlinin veyada kasıyor ilk başlarda böyle sorun olmaz 78 oynak kasıyor gibi bir durumda bir yapip geri yuvaya gelecek şekilde düzeliyor oyun anlama ne yaptıysam olmayacak en kısa zamanda duzeltirsiniz.
Oldukça havalı, pek çok vaat var, ancak son derece hatalı (punto amaçlanmadı). Uygulama çökmeleri yaygındır, ancak ara sıra çekirdek çökmeleri (telefon yeniden başlatmaları) da meydana gelir; muhtemelen bellek sızıntısı vardır. Bu tür bir oyunun nasıl bu kadar kaynak yoğun olduğunu anlamıyorum. Her neyse, eğlenceli bir sözde AntSim klonu görmek güzel, ancak kararlılık ve hata bölümünde çalışmak gerekiyor.
İlk oynadığım zamandan o kadar çok değişti ki artık eğlenceli bile değil. Patron savaşları ve çok oyunculu oyun konseptini büyük ölçüde mahvetti ve oynaması için bir ödeme yaptı ya da hiçbir şeyi bitirme çünkü diğer insanlara güvenmek zorundasın... ve oyunun nasıl değiştiğini biliyoruz, diğer insanlar sana izin veriyor başarısız. İnsanların sadece kendilerini kurtaracağını ve ödeme yapmayan oyuncular için ciddi kayıplara neden olacağını bilerek, neden insanların size yardım etmesi gereken bir sistem haline getiriyorsunuz?
Oyuna bir Kurt Örümcek ekleyin. Kırmızı karıncaların arada bir sizi istila etme yeteneğini ekleyin, ancak bunun başlaması için Queens odasını 4. seviyeye yükseltmeniz ve 10 askeriniz olması gerekiyor. Bu eğlenceli olurdu. Ordunuza katılamayan diğer böcekleri ekleyin, bu nedenle onları uğur böceği, pislik böcekleri, çekirge gibi kurtarmanız gerekir, ancak yine de ölürler ve bunları tarantula, akrep, kaplan böceği gibi canlı olanlardan daha yaygın hale getirir, peygamber devesi ve üzerinize fışkıran böcek.
Askerler karsı çok az güçte okadar ve canlılar karsı canlılar elmasları daha güzel şeyler kullanmamız gerekir destek lütfen
2 büyük sıkıntım.. Başka bir yorumcu, internet olmadan çalışmadığını söyledi.. Veya internet düşerse vb.. Ve uygulama kapalıyken hiçbir ilerleme kaydedilmez. Uygulama kapalıyken biraz ilerleme kaydetmek güzel olurdu. Bu yükseltilebilir olabilir. X miktarı toplanan yaprak/tohum vb. L1'de L2 biraz daha fazlasına izin verir.. Mevcut haliyle oyun çok fazla dikkat gerektirir. Aynen öyle, bir sürü başka oyun oynuyorum ve bir işim falan var.. 😂.
Oyun çok eğlenceli ve bağımlılık yapıyor ve karınca yuvanız bir üst seviyeye çıktığında oldukça stratejik olabiliyor, kesinlikle bu oyunu tavsiye edin, diğer simleri olan cep arılarını deneyeceğim, umarım benzerdir
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum, ama bence karınca derilerini kendinize göre özelleştirebilseydiniz ya da sadece tüm karınca kolonisini değil, sadece kendi derinizi özelleştirebilseydiniz gerçekten harika olurdu. Ama bunun yanında, gerçekten iyi bir oyun.
Oyun Eklendi çok iyi ama başlaya bastığımda açılmıyor milyarlarca kez bastım olmuyor silip yükledim yine olmuyor lütfen bu bugu düzeltsinler üste çıkması Için rastgele: ebhcdbucwbdukcguiwfgiu2fug2fgur2kugfh2krvgku2vhukwgukvr2hukhovukywuykvr2ukyvwfyukfwgukguk2rvguk3gukv3rgukfr2ugku2krvgukr2gk2gukvguk2uk2rgukgukwdvgukwdgukguvk2gukr2ugkd2cguk2gukrfdgum2ghmvrgukrfgukdfcugk2dkugcfhgmdhwcgwrgukcguwugkc2rguvgukr2gufrgyygkgykvrgugurfgukgrufgukfdgukfgukrgufv3gukvukgfgkgukrugkgukfguk2fvgukrvguguk2rugkrugkrf2ugkfug
Şu ana kadar betadan gerçekten keyif aldım. Oyuna eklenmesini görmekten zevk alacağım şeylerin bir listesi var. Birincil şey, ne kadar az düşman olduğu ve ne sıklıkta sıfırlandıklarıdır. Harita şu anda çok boş ve bir kez temizlendiğinde, bum. 24 saat boyunca yapılır. Benzer bir başka şey de, yakın zamanda bir gündüz/gece döngüsü eklemiş olmanızdır. Mümkünse, geceleri kaynak toplamayı daha tehlikeli hale getirebilir misiniz? Ben büyük bir pvp insanı değilim, bu yüzden gelecekte daha fazla solo oyuncu içeriği eklenmesini istiyorum. teşekkürler
Biliyor musun, bulmaya çalıştığım bir sürü oyun var ve bu oyunu gördüğümde "çok fazla reklamı olan ve zar zor çalışan başka bir oyun harika ve bahse girerim bu kadar eğlenceli" diye düşündüm. Bu sadece yüzüme tokat attı ve oyun gerçekten eğlenceliydi! Bu biraz mantıklı ve zaten kırmızı karıncaları yendiyseniz, savaşacak daha fazla insan bulabilirsiniz ve oradaki farklı böcek türleri harika! Sahip olduğum tek sorun, mücevherlerin bir tür işe yaramaz olması ve hiçbir işe yaramaması. Bunun dışında 4 yıldız
oyun 28 mb güncelleme 34 mb. az yer kapladığı için indirmişti şimdi oynayamıyorum o değil de içerde düşlerim kaldı. Ayrıca bazı önerilerin olacak. Yaprak deposundan yapraklarla yaratılmalı ve feromonsuz olarak yaratmeli. harita da çok küçük. Ve savaşarak denklik etmek isterdim. Güzel oyun geliştirilebilir.
Belki düşünceli olarak güzel fakat işleyiş berbat. Eşleştirme sistemi, kampanyaya geçebilmek için. Ve 3 sonra hep ayni seylerden sabit oyun.
Snake Rivals - Fun Snake Game कार्रवाई djop
Oyunu beğenerek oyundaum tekrardan toplanacak ve öz sü falan çok zor iş toplamak kolay ben şu anda oynamak için oynamaya devam etmeyeden 1 önce başlamak için başladı oyundan soğudum bennev için termit bitiriyordum sonra o devam etmek geldi puf oldu adam gibi böylese böyle bitiyorla çok oyuncu kaybetçek oyun haberi olsun yorumun şimdi çıksın ve yapımcı görsün diye lsbiüofodtüıtydğtdğrıdtğüdtüısrrğudsşuduşsudştsuşzldyzSHlDUpYpspudzupdzpudzpu
Oyun harika, yine de bir şey önermek isterim ve o da kırmızı karıncaların oyun içinde size saldırabilmesidir.
Pocket Ants: Colony Simulator Стратегије yfq
Bu, burada ve orada birkaç dakikalık kesinti için harika bir oyun. Birkaç eleştirim: 1. Askerleri konumlara veya işçi gruplarına atayabilmek harika olurdu. O zaman kırmızı karıncalar yeniden doğduğunda onlara bakıcılık yapmam gerekmiyor. Bu davranışı kırmızı karıncalarda görebilirsiniz, bu yüzden yapılabilir olmalıdır. 2. Diğer oyunculara saldırmak için çok az neden varmış gibi geliyor. Çok az ödül için ölen askerleri kalıcı olarak kaybedersiniz. Bu bir şekilde düzeltilirse, özelliği kullanmaya meyilli olurdum.
Kaydetme & sergilenmeden her modelini bir sergiliyor KAYDETM kullanıyor! geri kazanmak hoş.
Bu oyunu çok seviyorum ve oynamaktan gerçekten zevk alıyorum! Gündelik ve rekabetçi güzel bir karışımı. Bazen biraz eziyet ama yorucu değil. Daha önce oyunun doğru şekilde kaydedilmesini ve/veya çökmesini engelleyen bir aksaklık vardı ama bugün (08/26/20) yaması yapıldı ve şu ana kadar bu sorunla tekrar karşılaşmadım! Bu oyunun gelecekteki gelişimini dört gözle bekliyorum 😊
Oynaması son derece eğlenceli, kesinlikle oyuna eklenecek birkaç şey var ve diğer insanların fikirleri de son derece iyi. Umarım bu oyunda güncellemeler yapar ve iyi çalışmaya devam edersiniz ☺️ Düzenleme: Vay canına, benim ve diğer fikirlerimi gerçekten dinledin, çok teşekkürler ve umarım daha fazlasını eklemeye devam edersin!
Eskiden oynuyordum. Onu büyütmüştüm. Yapacak bir şey kalmadığı için silmiştim. Şimdi güncelleme ile başka bir şey geldi. şu anda nasıl. eskiden hastane
Birden google kullanmak istemeye başlamaya başladı..
Bu oyundan çok etkilendim ve üstesinden gelinmesi gereken zorluklarla basitliği seviyorum. Oynayarak saatler geçirebilirim!
Oyun keyfi güzel ve zaman için birebir. Geliştirme zamanları ne çok az ne çok fazla tam yerinde. Eksikleri çok şeye sahip olmayan oyuna bağlayacak fazla özellik var. harita çok geniş ama boş. Genel yaprak bitini ve yaratığı öldürdükten sonra 24 saat boyunca harita bomboş kalıyor. Arkadaşlık sistemi getirilebilir. Bir de yeni hayatlar için feromon kasmak gerçektençile savaşın sistemini dengeleyebilmesi için askerle saldırıyorum 80-90 asker 2-3 yaratıktan çıkıyor.
Pocket Ants: Colony Simulator Стратегије yfq
oyun güzel. Tabii ki yorumda daha fazla ayrıntı ve geliştirme olabilir. Ancak oyundan çıktığımız zaman kaynak toplama kesiliyor. Bu cihazdan boşa gidecek araçtan hoş kaynak kaynaktan dolanıyorsunuz ve bu da hiç değil.
Bu oyunun çok fazla potansiyeli var, ancak aynı zamanda kolayca çözülebilecek birçok sorunu da var. Ateş karıncaları üçüncü yaprak biti konvoyumu yok edene kadar bu deneyimi sevdim ve sanki birinin bunda tamamen başarısız olmasını beklemiyormuş gibi "konvoy geldi" dedi. Düzenleme: güncellemeler sevmediğim birçok küçük şeyi düzeltti ve sevdiğim bazı yeni şeyler ekledi. Yaprak bitlerini üsse geri döndürme konusunda hâlâ berbatım ama bu daha iyi hissettiriyor.
Düzenleme: Ne yazık ki, her şeyi daha da zorlaştırmaya devam ediyorlar ve ilerleme yavaşlıyor ve sürünüyor. Yaprak biti konvoylarının ne kadar zor olduğunun bir sınırı olmalı ama hayır. Kaynaklarınız sürekli talan ediliyor ve ben ÇOK oynuyorum. Oyunun talebine yetişmek imkansız. Çevrimdışı ilerleme yok, ancak çevrimdışı olarak yağmalanabilir. Bu, bir aydan fazla bir süredir en sevdiğim oyundu. Ancak ilerleme tavanı çok düşük ve kayıplar çok büyük. Hiçbir şekilde talebi karşılamıyorlar. Çok daha fazlasını yapabilirlerdi.
Eğlenceli bir oyun ama bir süre sonra sıkıyor. Kendini bir süre sonra tekrara sokan onu oyun kaybetmeye karar ver bence. Emek için iki yıldız.
Oyun güzelleyeceğim hafiften biraz bahsedeceğimden bitecek kadar da ilerleyeceğiz biraz geriden başlıyoruz. Bir başka problem ise, oyundan sonra oyundan hazırlanmak ve tamamlamamdan sonra eğitim ganimetlerimiş gibi şeylerle ilgili olacak şekilde geliştirilir.