Post by reggiadapimo on Feb 9, 2022 0:22:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν την αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά όχι στο Android! Το έπαιξα στο προηγούμενο iPhone μου και μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Πρόσφατα επέστρεψα στο Android και ήθελα να παίξω αυτό το παιχνίδι σε μεγαλύτερη οθόνη. Ωστόσο, δεν είχα τίποτα άλλο παρά προβλήματα με αυτό στη νέα μου συσκευή Android (Google Pixel 3). Τα γραφικά παρουσιάζουν συνεχώς προβλήματα και το παιχνίδι γίνεται αργό καθώς προχωρώ σε κάθε παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για πρόβλημα συσκευής, λειτουργικού συστήματος ή προγραμματιστή, αλλά είναι τρομερό! Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι υπάρχει μόνο ένας χάρτης σε αυτήν την έκδοση, όπου υπήρχαν τρεις για συσκευές iOS... Ελπίζουμε ότι αυτά τα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν!
Διασκεδαστικό στην αρχή, μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι η πιο πρόσφατη ενημέρωση καθιστά αδύνατες ορισμένες λειτουργίες και επιτεύγματα. Στο Battle Royale. Εάν εσείς και ένας άλλος παίκτης φτάσετε και οι δύο στο lvl 19, το παιχνίδι διακόπτεται και δεν μπορείτε να κερδίσετε, αναγκάζοντάς σας να σταματήσετε. (Ακόμα κι αν είναι 2 μεγέθη κάτω από εσάς, εξακολουθείτε να μην μπορείτε να τα καταπιείτε, επομένως είναι αμφιλεγόμενο.) Επιπλέον, το μέγιστο μέγεθος είναι αδύνατο να επιτευχθεί στην Κλασική λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε ποτέ να πάρετε το επίτευγμα ή το δέρμα για αυτό. Εξαιρετικά απογοητευτικό όταν έχετε επενδύσει χρόνο στο παιχνίδι.
Είναι πραγματικά κρίμα, γιατί η ιδέα είναι διασκεδαστική και θυμάμαι ότι το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό παλιότερα, αλλά είναι κάπως σκουπίδια τώρα. Απαιτούν μια διαφήμισή σας για βασικά powerup κυριολεκτικά κάθε λεπτό του παιχνιδιού, και αν προσπαθήσετε να προχωρήσετε χωρίς το powerup, θα σας δώσει μια διαφήμιση *ούτως ή άλλως* περίπου τα δύο τρίτα του χρόνου. Επίσης, φαίνεται να έχει απενεργοποιήσει αυτό το βασικό παιχνίδι - παλιά τα powerups ήταν προαιρετικά. Το Borderline δεν μπορεί να παίξει τώρα.
Τέλειο και πολύ διασκεδαστικό 🙃♥️👍
Καλό παιχνίδι, αλλά πλήρωσα χωρίς διαφημίσεις και λαμβάνω διαφημίσεις. Και όταν προσπαθείτε να παρατείνετε το παιχνίδι κατά 30 δευτερόλεπτα στο τέλος, το παιχνίδι τελειώνει προτού έχετε την ευκαιρία να κάνετε κλικ σε αυτό.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αν και απλό είναι πολύ εθιστικό. Ευχαρίστως θα βαθμολογούσα με 5 αστέρια αν δεν ήταν για ένα μικρό ζήτημα. Στη λειτουργία μάχης, εάν οι δύο τελευταίοι παίκτες που στέκονται είναι στο επίπεδο 19 (το μεγαλύτερο μέγεθος που μπορείτε να πάρετε), κανένας από τους δύο δεν μπορεί να φάει τον άλλον, επομένως δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσετε το παιχνίδι. Πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ανοίξω ξανά για να ξεκινήσω ένα νέο παιχνίδι. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, θα συνιστούσα είτε να αφήσετε τους παίκτες να κληρώσουν είτε να το κάνουν ώστε να υπάρχει μέγιστο επίπεδο/μέγεθος, ώστε τελικά ένας παίκτης να κερδίσει.
Το παιχνίδι *EDIT* λειτουργεί ξανά καλά, οπότε μπορώ τώρα να δώσω τα πέντε αστέρια μου Ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά πρόσφατα δεν μπόρεσα να παίξω το παιχνίδι. Φορτώνει μέχρι την κύρια οθόνη, αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω περισσότερο καθώς κανένα από τα κουμπιά δεν λειτουργεί στην αρχική οθόνη των παιχνιδιών. Έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει πολλές φορές τώρα και δεν βοήθησε καθόλου. Πολύ απογοητευμένος.
Παίξτε Hole.io Online στο CrazyGames
Δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι. Λέει "hole.io συνεχίζει να βγαίνει" ή κάτι παρόμοιο, οπότε του δίνω 3 αστέρια γιατί το είχα παίξει πριν και είναι εντάξει, αλλά και πάλι δεν με αφήνει να μπω στο παιχνίδι
Hole.io Árkádjátékok qxpz
Λατρεύω αυτό το πολύ εθιστικό παιχνίδι! Αξίζει τα λίγα δολάρια, για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις. Μερικές φορές το παιχνίδι μπορεί να καθυστερήσει, αλλά όταν συμβαίνει αυτό, ενεργοποιώ απλώς τη λειτουργία πτήσης και το πρόβλημα λύνεται! Μου αρέσει επίσης ο χάρτης να αναστρέφεται μερικές φορές, αλλά θα ήθελα μερικές φορές να υπήρχαν άλλες διατάξεις. Ευχαριστούμε για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, που δεν καταλαμβάνει τεράστιο χώρο! ❤
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι για χόμπι, ο γιος μου είναι αυτός που το κατέβασε, αλλά όταν προσπαθώ να παίξω αυτό έγινε ένα από τα αγαπημένα μου.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα καλό παιχνίδι που μπορείτε να φάτε οτιδήποτε χρειάζεστε
ωραιο παιχνιδι
Αυτο το παιχνιδι το ειχα βρει στον υπολογιστη μας και το επαιζα ειναι λιγο ωραιο .
Έχετε μόνο περίπου 40 δευτερόλεπτα για να παίξετε και διακόπτουν το παιχνίδι και σας κάνουν να παρακολουθείτε διαφημίσεις και, στη συνέχεια, πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για επιπλέον χρόνο. Δεν προλαβαίνεις καν να παίξεις το παιχνίδι τόσο πολύ. Δεν θα έχανα τον χρόνο μου με αυτό το παιχνίδι.
είναι τέλειο παιχνίδι κατεβάστε το
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Έχει αλλάξει τόσο πολύ από τότε που το πρωτοπήρα όταν ήταν απλώς μια πόλη. Δυστυχώς πρέπει να του δώσω 3 αστέρια γιατί όταν πήρα το νέο μου τηλέφωνο δεν μπορούσα να επαναφέρω την αγορά μου και τώρα πρέπει να παίξω με τη διακοπή των διαφημίσεων.
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, θα έδινε 4 αστέρια αλλά οι διαφημίσεις! Δεν χρειάζεται να απενεργοποιώ τα δεδομένα του κινητού μου μόνο για να παίζω αυτό το παιχνίδι χωρίς διαφήμιση κάθε 3,5 δευτερόλεπτα
Royal Match თავსატეხი rlbm
Πραγματικά διασκεδαστικό αλλά τόσο αργό πότε το διορθώνουν αυτό!;
Frickin addicting, παίξτε με wifi και δεδομένα απενεργοποιημένα και δεν θα λάβετε διαφημίσεις. Στην πραγματικότητα δεν παίζετε με άλλους, όλα δημιουργούνται από υπολογιστή. Α, και δεν υπάρχει τρόπος να καθαρίσετε εντελώς καμία από τις τυχαιοποιημένες σκηνές και να κερδίσετε το τελευταίο skin. Το ανακάλυψα σε ένα φόρουμ 🤙
Hole.io Arcade bcix
ΑΝΤΙΟ
Προβολή διαφημίσεων στα μέσα του παιχνιδιού. Απεγκαταστάθηκε αμέσως πριν τελειώσω το πρώτο μου παιχνίδι. Τρομερό μάρκετινγκ.
Φοβερό παιχνίδι! Αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις και easiset app ever! Αλλά απλώς αφαιρέστε τις διαφημίσεις, όπως μπορείτε να το κάνετε αυτό, ώστε μετά από ένα παιχνίδι να βάλετε μια διαφήμιση απλά μην την βάλετε ανάμεσα στο παιχνίδι εγκαταστήστε την! Είναι φοβερό!
Είναι διασκεδαστικό και οι χάρτες είναι λεπτομερείς, αλλά ο χρόνος παιχνιδιού είναι πολύ μικρός για να επενδύσεις σε αυτό και μετά πρέπει να παρακολουθείς διαφημίσεις αρκετά συχνά, κάτι που το κάνει ακόμα χειρότερο.
Απολαύστε την υπέροχη εμπειρία αναπαραγωγής του Hole.io σε υπολογιστή με το MEMU App Player. ... Hole.io. Παιχνίδια arcade. VOODOO. Ενημερώθηκε. 2021-10-10.
Δε μου αρέσει πολύ γιατί είναι αρκετά βαρετό
💖💖💖💖💖
Χρειάζεστε άπειρα επίπεδα ή κάτι τέτοιο. Η αξία επανάληψης είναι νεκρή μετά τη μεγιστοποίηση όλων. Ενημέρωση - το παιχνίδι χειροτερεύει με κάθε ενημέρωση. Πόσο λοιπόν χρειάζεσαι ένα ημίχρονο για κάτι 2 λεπτών, για να χώσεις άλλη μια άχρηστη διαφήμιση στον λαιμό σου γι' αυτό. Υπάρχουν εκατό από το ίδιο παιχνίδι εκεί έξω, προτείνω ένα από αυτά.
Idk αν ο προγραμματιστής γνωρίζει ότι αυτός/αυτή/ό,τι ξέρει ότι είναι εγκεφαλικά νεκροί ανόητοι επειδή κατέστρεψαν ένα πολύ καλό παιχνίδι με διαφημίσεις στα μισά του παιχνιδιού. ΚΑΝΕΙΣ δεν παίζει παίζει βαρύγδουπα παιχνίδια που διαφημίζονται μέσω άλλων παιχνιδιών. Διορθώσετε.
Αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, αλλά τώρα είναι γεμάτο διαφημίσεις. Εκτιμώ ότι ο προγραμματιστής χρειάζεται να δημιουργήσει κεφάλαια, αλλά σταματά στα μισά του παιχνιδιού 2 λεπτών για μια διαφήμιση; Γελοίος. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί αυτό ήταν τόσο καλό πριν.
Δεν είναι πλέον ευχάριστο. Δεν μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι μόνο για δύο λεπτά χωρίς προσθήκη. Καταλαβαίνω ότι τα έχω στο τέλος, αλλά κατά τη διάρκεια, είναι γελοίο. Θα γίνει απεγκατάσταση αυτής της εφαρμογής, η οποία είναι λυπηρή, επειδή παλιά ήταν διασκεδαστική και τώρα είναι εξοργιστική.
Τε-λι-ο μπραβω του 5 αστερια
ωραιο!!!!!!!!😂👌
Είναι πραγματικά εύκολο να το μάθεις. Απλώς πρέπει να είσαι τυχερός/αρκετά επιδέξιος για να αποκτήσεις μικρότερα αντικείμενα πριν μπορέσουν οι άλλοι παίκτες. Μόλις φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, είναι πιο εύκολο να βρείτε πράγματα για κατανάλωση. Θα ήθελα να έχω την επιλογή του "Zen mode" όπου μπορώ να φάω όλη την πόλη στον ελεύθερο χρόνο μου χωρίς να ανησυχώ για άλλους παίκτες. Δεν με νοιάζει αν κερδίζω πόντους, απλά θέλω να τα καταπιώ όλα. :3
Μπορείτε να πληρώσετε για να καταργήσετε τις διαφημίσεις, αλλά δεν μπορείτε να επαναφέρετε τις αγορές σας εάν απεγκατασταθεί το παιχνίδι.
εξαιρετική ιδέα, αλλά όπως υποδηλώνει κάθε διαφήμιση αφού τελειώσω ένα παιχνίδι, υπάρχουν πολλά ακόμα σαν αυτό. και είναι πιθανότατα πολύ λιγότερο δυσάρεστα και τα γραφικά ελπίζουμε να είναι καλύτερα. τα χειριστήρια πρέπει επίσης να επιδιορθωθούν. Επίσης, θα ήθελα να μπορώ να απενεργοποιήσω το χρονόμετρο 2 λεπτών. Αυτό το παιχνίδι παίζεται καλύτερα σε λειτουργία αεροπλάνου, επειδή οι διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικές.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Αλλά υπάρχουν λίγα πράγματα που δεν έχω. 1. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που η πόλη θα χαλάσει και θα ξεσπάσει. Απλώς διατηρήστε την εικόνα κανονική και χωρίς να αναβοσβήνουν και φωτεινά χρώματα. 2. Μακάρι να μπορούσα να επιλέξω ποια τοποθεσία θα παίξω, την πόλη ή το νησί. 3. Τέλος, ελπίζω να προσθέσουν και άλλες τοποθεσίες σε αυτό σύντομα.
καλο ραμα
Αυτό το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό. Τώρα είναι κυριολεκτικά διαφημίσεις, διαφημίσεις, διαφημίσεις! Διορθώστε το.
ARCADE GAMES - Παίξτε σε σύνδεση παιχνίδια στο Friv5
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αλλά προσθέτει... απλά όχι, θέλω να παίξω κι άλλα χωρίς να προσπαθώ να είμαι αγενής. 3 🌟
Horrrivlw
Περιορισμένο μέγεθος, χωρίς κουμπιά παύσης ή εξόδου, έτσι παγιδεύτηκα στη λειτουργία Battle Royale επειδή όλοι φτάνουμε στο μέγιστο μέγεθος, μόνο 3 λειτουργίες βαρετές και οτιδήποτε άλλο. Απλώς κάντε το μέγεθος της τρύπας ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ.
παρά πολλές διαφημίσεις πιο πολύ βλέπεις διαφημίσεις παρά παίζεις
Υπέροχο παιχνίδι άκρως εθιστικό. Μετακινήθηκαν τα αστέρια στο 2 επειδή όλες οι διαφημίσεις που έχουν τώρα.....αλλά το ότι δεν μπορώ να παίξω πια εκτός σύνδεσης είναι αυτό που με έκανε να θέλω να το διαγράψω.