Post by reggiadapimo on Feb 9, 2022 0:16:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok drágakövet ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
Allandoan reklamokat dob be es wifi nelkul nem megy,de amugy jo lenne. Csak gaz h minden menet utan reklam van.
Hát persze hogy tele kell baszni hírdetéssel,meg azzal tudsz feloldani számokat. És még pénzt is mertek el kérni,megse csináltátok volna,úgy ahogy van basszátok ki a picsába az egészet. Büdös férgek,hogy nem sűl le a pofátok.
Bárcsak ne kelljen fizetnie azért, hogy eljátsszon bizonyos dalokat, szerettem volna játszani a nocturne 9-et chopin-nal, és szükségem volt VIP hozzáférésre, és még csak nem is volt dies irae, ez csak csalódás
Iszonyat jó
Tönkretetted ezt a játékot, annyi hirdetést, és heti 6 dollárt, hogy megszabadulj tőlük?! (Plusz néhány dal) Ez teljesen abszurd. Imádtam ezt a játékot, és mindannyian el kellett rontani az egészet a kapzsiságod miatt. Kösz.
legyen több énekhang
Magic-Tiles-3 | la-manette.com
🖕🖕🖕🖕🖕Hüje
Nagyon jó ajánlom mindenkinek
Criminal Case ผจญภัย gmh
Tetszik, valójában csak az ADHD miatt rontja a helyzetet, ez egy jó játék, és csak a hátteret próbálom nézni játék közben, ami összezavar, de tetszik 😊
Nagyon meno jatek en akkor jatszok ezzel a jatekkal ha unatkozok (◍•ᴗ•◍)❤
A játék jó, de az nem tetszik benne, hogy minden egyes másodpercben van hozzáadás. Szóval ezért értékelem 3-ra
Magic Tiles 3 Música dvf
Szórakoztató meg minden, de a reklámok elég bosszantóak és hosszúak. A hirdetések gyakran megjelennek a játékok után és előtt. Szórakoztató és élvezetes, de néha lemarad és teljesen tönkreteszi számomra. (A tapasztalat)
Szeretem ezt a játékot. de azt hiszem, ez inspirálhat bennünket. De még mindig úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű játék. Én és a gyerekeim játszunk ezzel a játékkal, és szeretjük.
Ez a játék szörnyű, mert csak hanyagul bevágtak egy random zenét, nem is ritmusra kell játszani! Ha új életet akarok meg kéne néznem egy videót, de ha rányomok nem engedi, de egyébként előszeretettel tesz a menetek közé egy-egy reklámot/ajánlót. Két csillagot csak a zenék miatt adtam!
A játék rendben van, de túl sok hozzá, és elfoglalja a tárhelyet, két nap után abbahagyom a játékot.
Szerintem ez egy rácsos alkalmazás, de ha nem tagja vagy, meg kell nézned a hozzáadásokat, és néha meghibásodik, és nem engedi megnézni a hozzáadást
Imádom ezt a játékot, ha már régóta játszom, bárcsak ne lenne annyi hirdetés
Rendben, akkor megcsinálod az első dalt, és kijössz, hogy egy másik dalt láss vagy lejátssz egy másik dalt, majd egy másik hirdetés, ha rákattint, az egy másik hirdetés, majd a dal lejátszása közben
Ez egy nagyszerű alkalmazás, szeretek játszani ezzel a játékkal, nem bánom, hogy a hirdetések pillanatokon belül véget érnek, szép munka!
Eltűnt az értékelésem. Csinálok egy újat. Nem érdekelnek a reklámok, csak 2 dalt szeretek, szóval nincs nagy baj. Hiba – a rudak mozognak. A vonal fel-le mozog. Kapok egy csomó "nagyszerűséget", amit beállítok, és a vonal lefelé mozog, további "nagyok", amikor felfelé mozog, nem tudom tartani a telefont, azonnal rá kell ütni a rudakat, amint a képernyőt érik. Nem kell hetente fizetni egy játékért, más fejlesztők rájöttek, hogyan kerüljék el a hirdetéseket. Azokkal a keménymagokkal játszom. NEWAY A hibák eltűntek = szórakoztatóbb. FUR ELISE egy vadállat, amelyen nem tud nyerni, lol
Hirdetések/mp
Véletlenszerűen kihagyja a lenyomásokat, amikor lenyomom a jegyzeteket, így ez gyakorlatilag lejátszhatatlan, mert ha egyszer kihagy egy hangot, ha elölről kell kezdenie, akkor elgondolkodtat, vajon ezek az emberek szándékosan teszik-e ezt azért, hogy több hirdetést nézzenek, így folytasd ott, ahol abbahagytad
Le se töltöttem de már nem tetszik
Ez egy átverés, mert először is túlságosan késleltetett, és olyan idegesítő, mint amikor SZÍVESEN megérintem a zongorát, csak annyit mond, hogy nem, nem nyomtad meg, másodszor pedig meg kell nézned egy hozzáadást, hogy többnyire BÁRMIT csinálj. ez a játék szörnyű játék.
Ez a játék nagyon szórakoztató, 5 csillaggal értékelném, ha nem kellene hirdetést nézni a legtöbb dal megjátszásához
Jó játék csak rengetek a reklám.
Azt kell mondanom, IMÁDOM ezt a játékot, és nincs gondom a hirdetésekkel, így boldog vagyok.
Ez egy jó játék, és minden, és nem zavaró, de talán alacsonyabb az ára a legtöbb dolognak.
Ez a játék szép, de sok jó dal van, és nem is tudod eldönteni
Ez a játék szórakoztató, de egy új dal lejátszásához meg kell nézni egy hirdetést, valamint minden lejátszott dal után kapsz egy hirdetést
Fedezz fel rövid videókat magic piano tiles 3 témában a TikTokon. Nézd meg a következő alkotók népszerű tartalmait: TrickShotsTryhard(@trickshotstryhard),
Nekem nem tetszik bár egyszer még elmegy. Nem nagyon ajánlom. szerintem rossz
Nagyon rossz! Állandóan csak akadozik. Nem éri meg! Ne töltsétek le!
Nagyon jó! Nekem olyan mintha az × faktorban lennék énekelnék! 🤩🤩🤩 Amúgy aki nem tudná azt a faktort egy olyan műsort × énekelnek az emberek! Maga a műsort is imádom!🤩🤩🤩 ja és tudjátok meg hogy én egy lány vagyok csak az apukám telefonja és az ő neve van itt! És 9 éves vagyok most és a nevem noncsi!🤩🤩🤩
Magic Tiles 3 موسیقی uovy
Fos és ennyi.
Ez a játék alapvetően szörnyű, mert ez egy időzítő játék, amely még offline állapotban is LAGS. Csak véletlenszerűen szünetel egy fél másodpercre, ami igazán nem működik egy ilyen játékban. Egy feladat, meghiúsult. Kímélje meg magát a frusztrációtól
Imádom a zenét, szeretem a játékot, de kicsit lassabb az eszközömön, és kicsit megnehezíti. A készülékem jól működik és normálisan gyors.
Volt. Mar jobb nekünk!
Ez egy csodálatos játék, bárcsak ne kelljen annyi reklámot tartalmaznia...
Ez nagyon jó, kezdek nagyon jó lenni, és folyamatosan kapok 2-3 koronát. De egyébként is sokan azt mondják, hogy sok a hirdetés, de egyszerűen kikapcsolhatod a WiFi-t, és nem lesznek hirdetések. Úgy értem, offline is le tudod játszani. Különben ez nagyon szép.
Ez a játék szerintem nagyon szórakoztató, de nem tudok úgy menni a körökhöz, hogy ne kapjak hozzá. Felháborító a hirdetések mennyisége. Ha nem lenne annyi, jobb értékelést adnék
MY SINGING MONSTERS pénz és gyémántok ingyenes
Szeretem ezt a játékot, mert ez a kedvenc játékom az összes játék közül. A dalokat is szeretem, sokféle dal létezik. Le kell töltened ezt a játékot, boldoggá tesz, vagy eltereli a figyelmedet. Sokat csinálom, amikor játszom, nem hallom anyám hangját, ami hív. Mintha ez a játék elveszi az eszemet, és elterelte a figyelmemet. A helyedben letöltöm ezt a játékot. De ez a te döntésed. Sok sikert ehhez .Szép hétvégét ☺ ❤❤❤❤
Javítsd ki, hogy a játék nagyon késik, ha gyorsan megy, és meg kell nyomnom a hirdetéseket a folytatáshoz, és nagyon sokszor nyomom, ezért kérjük, javítsa ki a problémát.
Eleinte ez a játék szórakoztató volt, és kevés volt a hirdetés, de lassan késik, és amikor elrontom és megnézek egy hirdetést, hogy folytassam, akkor az egész hirdetést lejátssza, és továbbra sem engedi, hogy folytassam, hanem folyamatosan a kezdőképernyőre visz. és ez bosszantó lesz, határozottan törlöm ezt az alkalmazást.