Post by reggiadapimo on Feb 9, 2022 0:13:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Chef - Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code πολλά primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Chef - Food Fever 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι σας είναι καλό, αλλά μπορείτε να φέρετε ένα επίπεδο που μπορείτε να αγοράσετε έναν άλλο μάγειρα, προσπαθήστε να ανακατέψετε και μέρη για να αγοράσετε πράγματα όπως τραπέζια καρέκλας και έναν τρόπο να ντύσετε τον μάγειρα που θα κάνει τους ανθρώπους να παίξουν περισσότερο ευχαριστώ
Έφτασα στο επίπεδο 138 και το down load πάγωσε την οθόνη μου. Εκκαθάριση μετρητά για περισσότερα δεδομένα, αλλά η οθόνη έγινε μαύρη και δεν επανεκκινήθηκε ποτέ. Παρακαλώ διορθώστε αυτό! Λατρεύω το παιχνίδι και το κατέβασα ξανά. Είμαι συνταξιούχος μάγειρας και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
Λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι. Λατρεύω τα παιχνίδια μαγειρικής. Σας ευχαριστώ που προσθέσατε το αγαπημένο μου μουσικό εικονίδιο Michael Jackson. Έχετε τις κορυφαίες βαθμολογίες μου για αυτό. Ευχαριστώ και πάλι.
Αγαπήστε αυτή την εφαρμογή
Cooking Chef - Food Fever આર્કેડ cbre
Στο επίπεδο 22 δεν μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε .. Νομίζω ότι αυτή είναι μη ικανοποιητική εφαρμογή
Πρέπει να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα μου για να παίξω αυτό το παιχνίδι. Μπορεί απλώς να συνεχίσει χωρίς τη χρήση δεδομένων.
Αργή εφαρμογή, δεν λειτουργεί ομαλά, σκληρή διεπαφή. Απογοητευτικό να παίζεις αυτό το παιχνίδι. Α, και ανταποκρίνεται στο στερεότυπο του τι είναι οι Ασιάτες.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όλα αυτά για κάθε επίπεδο που κατεβάζετε, είναι πραγματικά ενοχλητικό, είναι πάρα πολύ, πώς μπορεί κάποιος να κατεβάζει κάθε επίπεδο, γιατί τότε εγκατέστησα το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε κάτι γι' αυτό παρακαλώ.
Η εφαρμογή είναι κάπως περίεργη
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ εκπληκτικό και ένα πρόβλημα που το παιχνίδι έρχεται στο ίδιο πιάτο, οπότε αυτό είναι ένα κακό πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι
Μεγάλο παιχνίδι Το όνομά μου είναι pro vansh
Καλό
Δεν έχω εμπειρία
Δεν μου αρέσει όταν χρειάζεστε ένα δίκτυο για να ανοίξετε ένα νέο επίπεδο
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο δροσερό και υπέροχο
Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή
Αυτό το παιχνίδι προκαλεί σύγχυση όταν είσαι απασχολημένος με έναν πελάτη να προετοιμάζει το φαγητό του, ο άλλος πελάτης παίρνει το δώρο του επειδή και οι δύο παίρνουν το ίδιο και μετά αποτυγχάνεις το παιχνίδι δεν είναι καθόλου καλό παιχνίδι τότε
Είναι πραγματικά παιδικό και δεν περιστρέφεται είναι gd bt η γνώμη μου είναι να κάνω αυτό το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον Το λατρεύω ☺️
Μακάρι να είχε διασημότητες όπως ο Michel Jackson, γι' αυτό έχω βάλει δύο αστέρια
Ωραίο, αλλά πολλά προστίθενται
Αυτό το παιχνίδι είναι σκουπίδια εντελώς ανοησίες, μόλις σταμάτησε στο επίπεδο 30 πόσο θα ήθελα να μην σταματήσει θα μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, οπότε αφήνω ένα αστέρι για να σταματήσει έτσι
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο, το λατρεύω
Το παιχνίδι δεν λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο γιατί;
Προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή αλλά δεν λειτουργεί, αλλά ξέρω ότι θα είναι ενδιαφέρον γι' αυτό βαθμολόγησα με 1 αστέρι Παρακαλώ δεν ξέρω πού να γράψω παρακαλώ, οπότε θα ήθελα να πληκτρολογήσω κάτω από το παλιό μου σχόλιο, οπότε παρακαλώ το ένα tablet και ονομάζεται SO9 και τροφοδοτείται από την έκδοση Android marshmallow, γι' αυτό κάντε κάτι γι' αυτό, δεν μπορώ να εγκαταλείψω αυτό το παιχνίδι
Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό στην αρχή και μετά το κατέβασε για να ανοίξει νέα επίπεδα που δεν έχει νόημα, θα το απεγκαταστήσω αμέσως το παιχνίδι είναι σκουπίδια
Νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή είναι πολύ όμορφη για μαγείρεμα
Είναι ωραίο, αλλά έχω κολλήσει στο επίπεδο 98 από τις τελευταίες 3 ημέρες. Εμφανίζει σφάλμα σύνδεσης στο Διαδίκτυο παρόλο που τα δεδομένα μου είναι δωρεάν ή ακόμα και στην περιοχή wifi.
Είναι φοβερό, δεν βρέθηκαν προβλήματα, είναι το αγαπημένο παιχνίδι της κόρης μου και καθοδηγεί κάθε φορά για τυχόν προκλήσεις, αν και οι διαφημίσεις υπάρχουν μετά τη διαφήμιση, μην επανεκκινήσετε τα επίπεδα το wifi μου είναι πολύ δυνατό, πηγαίνει τέλεια, είναι απλά φανταστικό.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σούπερ, ψυχαγωγικό, πέρασα υπέροχα με αυτό το παιχνίδι, μην το χάσετε, αυτό το κόστος είναι πολύ ωραίο, τα πιάτα είναι πολύ ενδιαφέροντα, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 🤩
Αυτό το παιχνίδι μου προτάθηκε από το Mistplay, μου αρέσει πραγματικά να παίζω μέχρι στιγμής, ωστόσο περιμένω να δω μια αρχική οθόνη για να μου δώσει κάποια κατεύθυνση για το πώς παίζεται το παιχνίδι και τι να περιμένω. Παρακαλώ βοηθήστε με με αυτό
Cooking Chef - Food Fever Spillehall cxp
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να κατεβάσετε επίπεδα
Μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι, αλλά από το επίπεδο 37 ζητά σύνδεση στο Διαδίκτυο, αλλά ακόμα κι αν συνδεθείτε δεν μπορείτε να το παίξετε ξανά, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό
Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό, υπέροχο και υπέροχο μου αρέσει αυτό, αλλά μερικές φορές έχω πολλά προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι. Όταν παίζω αυτό δεν μπορώ να πάρω το κουμπί τυριού. Παρακαλώ κάντε κάτι. Παρακαλώ, παρακαλώ, βοηθήστε με. Ακόμα και μετά από αυτό, δίνω 5 αστέρια. Σας ευχαριστώ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο και χωρίς adsl
Dhdnsudgeh συνάρτηση υπέκυψε Devin
Πολύ καλό παιχνίδι
Είναι ωραίο που δεν το έχω παίξει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι ωραίο
Το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ
είναι πολύ ωραίο
Κανένα έξυπνο παιχνίδι 😑😑😑😑
Γεια, μόλις άρχισα να παίζω αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ συναρπαστικό, αλλά δυσκολεύομαι να σερβίρω τις μπανάνες. Μπορείτε παρακαλώ να βοηθήσετε
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι☺️
είστε γκίνια
Οι Madhu αγαπούν το Fake
Το απολάμβανα μέχρι το επίπεδο 25, το οποίο λέει ότι πρέπει να το κατεβάσω, παρακαλώ να το δουλέψω. Θέλω απλώς να το ενημερώσω, ελπίζω να μην μου ξαναδημιουργήσει πρόβλημα. ωραίο παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο. Το πρόβλημα ήταν εν μέρει με το τηλέφωνό μου και αυτό επιλύθηκε. Το παιχνίδι έχει μια τάση να επιταχύνει, οπότε δεν υπάρχει τρόπος στον κόσμο να συμβαδίσει. Το συνειδητοποίησα όταν έφτασα στο επίπεδο 8. Πιθανότατα θα ήταν χρήσιμο αν η ταχύτητα δεν αυξανόταν μέχρι εκεί που οι πελάτες πάνε σπίτι τους πεινασμένοι. Θα συνεχίσω να παίζω αυτό το παιχνίδι Μου αρέσει πολύ. Δεν προορίζεται για άτομα με προβλήματα με τα χέρια τους ή για άτομα με αργές κινητικές δεξιότητες.
Τόσα πολλά πρόσθετα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά αυθόρμητο, σε βοηθά να ξέρεις πώς να μαγειρεύεις
Smash Hit アーケード sqzs